Fedezze fel: Lexus Charging Network

Tudjon meg többet a szolgáltatásról

1

Ismerje meg tarifáinkat és regisztráljon

1. Foglalja le a töltési tarifáját, és élvezze a teljes rugalmasságot. Ha már rendelkezik Lexus Link bejelentkezési adatokkal, használja azokat. Ellenkező esetben hozzon létre új fiókot.

2. Adjon meg néhány információt önmagáról és járművéről. Ez az információ elsősorban a fiók létrehozásához szükséges, valamint ahhoz, hogy a járművének megfelelő ajánlatokat kapjon.

3. Válassza ki a használni kívánt fizetési módot.

4. Rendelje meg a töltési kártyáját, vagy ha már rendelkezik ezzel, adja meg a kártya számát. Eldöntheti, hogy már most aktiválja a szerződését vagy beállíthat egy konkrét aktiválási dátumot. Meg fogja kapni a szerződése teljes áttekintését. Ha minden helyes, egyszerűen csak erősítse meg.

2

Aktiválja a kártyáját és töltse le a(z) Lexus Link+ alkalmazást.

A kártya aktiválása után a szolgáltatás azonnal elérhető. Az alkalmazással hozzáfér a töltési hálózathoz.

Kereshet töltőállomásokat, ellenőrizheti a csatlakozó típusát és rendelkezésre állását, sőt, akár a töltési folyamatot is elindíthatja. Megtekintheti és frissítheti a fiók- és számlázási adatait is.

3

Fedezze fel hálózatunkat

A térkép segítségével kereshet töltőpontokat - az alkalmazásban és a weboldalon. Szűrhet a csatlakozó típusa, a töltési sebesség és rendelkezésre állás szerint. Megtekintheti az értékeléseket és írhat véleményt.

Megjelenítheti a kívánt töltőállomáshoz vezető útvonalat és elindíthatja a navigációt közvetlenül az alkalmazásból.

Valamint ha a töltőállomás nyújt távtöltési szolgáltatást, ezt a folyamatot is elindíthatja.

4

Töltés indítása

A töltőállomástól függően többféleképpen is elindíthatja a folyamatot és élvezheti a rugalmasságot.

Töltési kártya: Használja kártyáját az azonosításhoz a töltőállomáson a töltési folyamat megkezdése előtt.

Alkalmazás: Indítsa el és állítsa le a töltési folyamatot közvetlenül az alkalmazásból. Néhány töltőállomáson az alkalmazáson keresztül is nyomon követheti a töltési folyamatot.

Az összes töltési folyamata megjelenik a fiókjában.

Tudjon meg többet az elektromos jármű töltéséről

Időtartam

A töltési folyamat időtartama különböző tényezőktől függ: az akkumulátor kapacitása és szintje, a jármű maximális töltési sebessége, valamint a töltőállomás sebessége és kapacitása. Az elektromos járművek a következőkkel tölthetők:

Váltakozó áram (AC), amely 43 kW maximális teljesítményt kínál.

Egyenáram (DC), más néven gyorstöltés, amely 50 kW-nál kezdődik.

A nagy teljesítményű töltés (HPC) következő generációs töltési technológia, amely 100 kW-nál kezdődik.

Csatlakozótípusok

A(z) Lexus Link+ alkalmazás jelzi, melyik töltőpontok rendelkeznek a járművének megfelelő csatlakozóval.

Az AC állomásokon a 2-es típusú csatlakozó a legáltalánosabb, de néhány rendelkezik az 1-es típusú csatlakozóval is. A DC állomások vagy CSS vagy CHADeMO csatlakozókkal rendelkeznek; az európai járműgyártók a CSS szabványt használják.

Töltőpontok

A nyilvános töltőhelyek infrastruktúrája fokozatosan növekszik Európában. Már minden nagyobb autópálya fel van szerelve gyorstöltő állomásokkal. A városközpontokban ugyancsak folyamatosan növekszik az állomások száma.

A(z) Lexus Charging Network szolgáltatásával kényelmesen tölthet otthon, útközben és külföldön. A térképen megtekintheti hálózatunk összes töltőpontját.

A jármű töltése

A töltőállomásra érkezéskor általában azonosítania kell magát a töltőkártyájával. Ez felszabadítja a töltőaljzatot. Ekkor be tudja dugni a vezetéket az autójába. Egyes esetekben a kábel nincs zárolva, és azonosítás nélkül is be tudja dugni. A töltőkábel a csatlakoztatást követően mindkét végén biztonságosan reteszelődik a töltés megkezdése előtt. A töltési folyamat befejezéséig zárolva marad. A töltési folyamat befejezéséhez és a töltőkábel kihúzásához újra be kell olvasni a töltőkártyát. Néhány töltőállomáson egyszerűen a jármű kinyitásával leválasztható a kábel.

Költségek és tarifák

Az Ön tarifája rugalmas vagy rögzített töltési árat kínál.

Rugalmas ár: A töltési árakat az egyes töltőpontok üzemeltetői határozzák meg. Az árak a töltéshez igénybe vett üzemeltetőtől függően változhatnak. Mielőtt feltöltené a járművét, ellenőrizze a(z) Lexus Link+ alkalmazásban az aktuális árakat – vagy tekintse meg a tarifaoldalt és térképet.

Rögzített ár: Egységes ár kerül alkalmazásra valamennyi töltőállomás esetében. Kérjük, vegye figyelembe, hogy létezhetnek kivételek néhány töltőpont üzemeltetője esetében.

A töltési költségek külföldön eltérhetnek. Mindig ellenőrizze az alkalmazásban a különböző országok árait. A tarifától függően előfordulhat, hogy további rögzített költségeket, például egyszeri regisztrációs díjat és havi alapdíjat számítunk fel.

Csatlakozzon ma, és töltse fel Lexus járművét bárhol és bármikor.

Kezdjük el!