Tutustu Lexus Charging Network -palveluun

Lue lisää palvelustamme

1

Tutustu tariffeihimme ja rekisteröidy

1. Tilaa lataustariffi ja nauti täydellisestä joustavuudesta. Mikäli sinulla on jo Lexus Link:n kirjautumistiedot, kirjaudu niillä. Jos ei ole, luo uusi tili.

2. Anna itseäsi ja autoasi koskevia tietoja. Näitä tietoja käytetään pääasiassa tilisi luomiseen ja varmistamaan, että saat autollesi sopivia tarjouksia.

3. Valitse haluamasi maksutapa.

4. Tilaa latauskorttisi tai, mikäli sinulla on jo sellainen, syötä korttisi numero. Voit halutessasi aktivoida korttisi saman tien tai asettaa aktivoitumisajankohdaksi tietyn päivämäärän. Saat täydet tiedot sopimuksestasi. Mikäli kaikki on kunnossa, vahvista vain klikkaamalla.

2

Aktivoi korttisi ja lataa Lexus Link+ -sovellus

Aktivoituasi korttisi, palvelu on käytettävissäsi saman tien. Pääset sovelluksellasi käyttämään latausverkostoamme.

Voit etsiä latausasemia, tarkistaa liitintyyppejä ja niiden saatavuutta ja jopa aloittaa latausprosessin. Voit myös katsella ja päivittää tiliäsi ja laskutustietojasi.

3

Tutustu verkostoomme

Kartan avulla löydät latauspisteistä – sovelluksessamme ja verkkosivustolla. Suodata liitintyyppien, latausnopeuden ja saatavuuden mukaan. Tutki arvioita ja kirjoita arvosteluja.

Voit myös ottaa esiin reitin haluamallesi latausasemalle ja aloittaa navigoinnin suoraan sovelluksesta.

Ja jos asema tarjoaa etälatauksen, voit myös aloittaa tämän prosessin.

4

Aloita lataaminen

Latausasemasta riippuen voit aloittaa latausprosessin monin eri tavoin ja nauttia täydellisestä joustavuudesta.

Latauskortti: Tunnistaudu latauskortillasi latausasemalla ennen latausprosessin aloittamista.

Sovellus: Käynnistä ja lopeta latausistunto suoraan sovelluksestasi. Voit joillakin latausasemilla myös seurata latausprosessia sovelluksen kautta.

Kaikki lataustoimintosi näkyvät tililläsi.

Lue lisää sähköautojen latauksesta

Kesto

Latausprosessin kesto riippuu useista tekijöistä: akun kapasiteetista ja tasosta, ajoneuvon enimmäislatausnopeudesta sekä latausaseman nopeudesta ja kapasiteetista. Sähköautoja lataukseen on olemassa seuraavat vaihtoehdot:

Vaihtovirta (AC), joka tarjoaa 43 kW:n enimmäistehon.

Tasavirta (DC), jota kutsutaan myös nimellä pikalataus, jonka lähtöteho on 50 kW.

Suurteholataus (HPC) on seuraavan sukupolven lataustekniikkaa ja sen lähtöteho on 100 kW.

Liitintyypit

Lexus Link+ Sovelluksestasi näet, millä latauspisteillä on autoosi sopiva liitin.

Vaihtovirta-asemilla 2-tyypin liittimet ovat kaikkein yleisimpiä, mutta joillakin on myös 1-tyypin liittimiä. Tasavirta-asemilla käytössä ovat joko CSS- tai CHAdeMO-liittimet; Eurooppalaiset auton valmistajat käyttävät CSS-standardia.

Latauspistettä

Euroopan julkinen latausinfrastruktuuri kasvaa tasaisesti. Kaikilla tärkeimmillä valtateillä on nykyään pikalatausasemat. Myös kaupunkien keskustoissa asemien määrä kasvaa.

Käyttämällä Lexus Charging Networkia voit ladata kätevästi kotoa käsin, tien päällä tai ulkomailla. Tarkista kartaltamme kaikki verkostossamme olevat latauspisteet.

Ajoneuvosi lataaminen

Tullessasi latausasemalle, sinun tulee tavallisesti tunnistautua latauskortillasi. Tunnistautuminen avaa latauspistokkeet. Voit nyt kytkeä kaapelin autoosi. Joskus kaapelit eivät ole lukittuja ja voit kytkeä ne autoosi ennen tunnistautumista. Kun latauskaapeli on kytketty, se lukittuu molemmista päistään ennen latauksen alkamista. Se pysyy lukittuna latausprosessin loppuun asti. Latausprosessin lopettamiseksi ja latauskaapelin irrottamiseksi on latauskortti luettava uudelleen. Joillakin latausasemilla voit vain avata autosi lukituksen irrottaaksesi kaapelin.

Hinnat ja tariffit

Tariffisi tarjoaa joko vaihtuvia tai kiinteitä lataushintoja.

Vaihtuva hinta: Kulloinenkin latauspylväiden omistaja asettaa lataushinnat. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, minkä omistajan asemalla lataat. Tarkista ajantasaiset hinnat ennen autosi lataamista Lexus Link+ -sovelluksessa – tai käy tariffisivullamme ja katso kartalta.

Kiinteä hinta: Kaikilla latausasemilla käytetään yhtenäisiä hintoja. Ota huomioon, että joidenkin latauspylväiden omistajien kohdalla saattaa olla poikkeuksia.

Latausten hinnat ulkomailla saattava vaihdella. Tarkista sovelluksesta aina eri maissa käytettävät hinnat. Tariffistasi riippuen saatetaan soveltaa lisämaksuja, kuten kertarekisteröitymismaksua ja kuukausittainen perusmaksua.

Liity tänään ja lataa Lexuksesi missä vain, milloin vain

Aloitetaan