Hyödy mahdollisimman paljon sähköllä ajamisesta

Nauti saumattomasta sähköautolla ajamisesta neljän pääedun ansiosta. Tarkista ne alta!

Aloitetaan

Täydellinen hintojen läpinäkyvyys

Voit käyttää Lexus Charging Network:ia tariffeillamme ja pysyä kuluissasi ajan tasalla. Tarkista ajantasaiset hinnat milloin vain – käymällä vain tariffisivuillamme jatarkista kartalta.

Helppoa ja mukavaa lataamista

Nauti vaivattomasti sähköllä liikkumisesta: yhdellä sopimuksella, yhdellä kortilla ja yhdellä käyttöoikeudella.

Sinun ei enää tarvitse taiteilla monien korttien kanssa ja laskea kustannuksia. Sen sijaan Lexus Charging Network -latauskortilla voit, ladata 200121 latauspisteessä eri puolilla Eurooppaa. Lisäksi saat yhden laskun, jossa luetellaan kaikki laskutustapahtumasi omassa valuutassasi.

Kaikkialla yhdellä sopimuksella

Lataa Lexuksesi jollakin 200121 latauspisteestä 23 Euroopan maassa. Riippumatta siitä, missä olet, Lexus Charging Network mahdollistaa nopean ja vaivattoman käytön – olitpa sitten joko viikonloppumatkalla tai lomailemassa perheen kanssa.

Laajennamme jatkuvasti verkostoamme ja lisäämme uusia latausasemia. Tutki karttaa löytääksesi matkan varrella seuraavaan kohteeseen olevia latauspisteitä!

Vaikka lataat sähköautosi maissa, joissa on käytössä eri valuuttoja, laskusi on aina omassa valuutassasi. Näin kustannukset ovat aina täysin selvät.

Yhdellä silmäyksellä

Tarkista käyttösi ja laskusi verkossa Lexus Charging Network portaalissa. Näin sinulla on aina täydellinen yleiskäsitys kaikista lataustapahtumista, mukaan lukien päivämäärä, istunnon pituus, veloitettu kWh ja hinta. Voit helposti varata ja hallita sopimuksiasi kotoa käsin.

Voit portaalissa myös päivittää omaa profiiliasi, tilata lisäpaketteja (mikäli niitä on saatavissa omassa maassasi), ja tehdä muutoksia sopimukseesi.

UKK

  • Lataus ulkomailla on mahdollista ilman tarvetta useille korteille tai sopimuksille muilta palveluntarjoajilta.
  • Yksi Euroopan suurimmista verkostoista.
  • Houkutteleva ja täysin läpinäkyvä lataushinnoittelu kuukausilaskutuksella.
  • Jatkuvaa innovatiivisten toimintojen kehitystä.
  • Lexus Charging Network kerää latauspisteiden tiedot eri lähteistä ja parantaa jatkuvasti datan laatua.

Tuotteemme avulla voit käyttää yhtä Euroopan suurimmista verkostoista. Verkostomme on käytettävissä yli rajojen, joten voit ladata millä tahansa verkostomme asemalle.

Sovellusta on erittäin helppo käyttää. Pähkinänkuoressa: kirjautumisen jälkeen voit valita sadoista latauspisteistä, suodattaa niitä, saada ajo-ohjeet latauspisteiden osoitteisiin sekä aloittaa ja lopettaa latauskertoja.
On myös mahdollista katsoa tilisi ja sopimuksesi tietoja, luoda suosikkeja ja tehdä paljon muuta!

 

Lataa sovellus Apple Storesta: https://apps.apple.com/app/id1618744308
Lataa sovellus Google Storesta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lexus.oneapp.eu

Se on fyysinen tunnistautumisvälineesi, jolla voit ladata autosi latausasemillamme. Kun olet valitulla asemalla, pidä korttia kortinlukijassa, ja sen avulla voit aloittaa/lopettaa latauskertoja.
Kun etsit asemaa, joka tukee latauskortin tunnistautumistoimintoa, voit määrittää sovelluksessa tai verkkosivullamme suodattimen sellaisia latausasemia varten.

Katso kaikki UKK:t

Liity tänään ja lataa Lexuksesi missä vain, milloin vain

Aloitetaan

*Liittimien yhteensopivuus riippuu automallista.